• info@tehranacid.com

به کیمیا تهران اسید خوش آمدید !

ss3.jpg

1

گالری  کیمیا تهران اسید
گالری  کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید

کاربرد سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات یک ترکیب شیمیایی که کاربردهای متنوعی دارد از جمله :

امولسیون کننده

پف کننده

تسریع کننده

انحلال و کف کننده

به عنوان ماده فعال کننده سطح آنیونی در تولید شامپو

تولید کف شور، مایع کارواش، برطرف کننده روغن، خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون

ماده اولیه تولید مواد آرایشی و دارویی

سدیم لوریل سولفات کاملا خنثی بوده و قابل استفاده در فرمول های رنگ می باشد و تاثیری بر ویسکوزیته و دیگر خواص فرمول ساخته شده رنگ ندارد.

شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن

دارای خاصیت کف زدایی خوبی می باشد که کف آن بسیار سبک بوده و حالت کرمی ندارد و در صورت مجاورت با چربی از بین می رود و به راحتی در آب های سخت و معمولی با کف فراوان حل شده و با انواع افزودنی ها سازگار می باشد. در واقع سدیم لوریل سولفات مهم ترین ماده اولیه تولید انواع شوینده های سر و بدن بوده و خاصیت کف کنندگی بسیار بالایی دارد که این قابلیت را دارد که چربی ها و آلودگی های پوست را از بین ببرد.


محصولات مرتبط