• info@tehranacid.com

به کیمیا تهران اسید خوش آمدید !

behdashti1.jpg

1

گالری  کیمیا تهران اسید
گالری  کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید
گالری کیمیا تهران اسید

کاربرد آمین ها در محصولات بهداشتی

مایع زرد کم رنگی است و جز مواد فعال سطحی آنیونی می باشد.


با توجه به این نظریه که تغییر دادن یون مخالف مواد فعال کننده سطحی آنیونی می تواند موجب تفاوت چشم گیر در میزان ملایمت آن نسبت به بدن شود، با جایگزینی یون سدیم با تری اتانول آمین می توان ملایمیت شوینده را افزایش داد.

دارای خاصیت کف زایی خوبی بوده ولی کف آن سبک است و حالت کرمی ندارد و در مجاورت چربی ها از بین می رود.

به عنوان شوینده متداول در اکثر محصولات بهداشتی سر و بدن مورد استفاده قرار می گیرد.

به آسانی در آب های سخت و معمولی با کف فراوان حل می شود و با سایر افزودنی ها سازگار است.

دارای طبیعت تحریک کنندگی پوست می باشد و به ساختمان دو لایه چربی در پوست آسیب وارد می آورد و سبب افزایش تبخیر نا محسوس پوست و خشکی آن می گردد. بنابراین در صورت همراهی آن با دیگر مواد فعال سطحی آنیونی، آمفوتریک و غیر یونی، کیفیت و میزان کف کنندگی و شویندگی در سطح مطلوبی تامین می گردد.

در واقع این ترکیب به عنوان یک متعادل کننده ph در بسیاری از صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می شود. بطور مثال در تولید محصولات بهداشتی و آرایشی نظیر شامپوها، نرم کننده ها، لوسیون های پوست، ژل های مختلف، کف ریش و.... این ترکیب مورد استفاده است.

کاربرد اصلی :

شامپوهای سر و بدن

مایعات دستشویی


کلمات کلیدی

مونو اتانول آمین - دی اتانول آمین چیست - دی اتانول آمین msds - کاربرد دی اتانول آمین - کوکونات دی اتانول آمید- قیمت دی اتانول آمین - منو اتانول آمین - فروش دی اتانول آمین - فرآورده های نفتی - آرایشی بهداشتی - ترش و شیرین - آمین ها - حلال ها .


محصولات مرتبط