00982136303710

کیمیا تهران اسید
FA | EN

کاتالوگی برای دانلود وجود ندارد

گلیسیرین Articles

گلیسیرین چیست

گلیسرول شیرین، شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب گیر، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را بشدت آزار می دهد تبدیل می شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول 3 گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر بصورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد. گلسیرین از اجزا تشکیل دهنده بسیاری از شامپوها، کرم ها، لوسیون های مرطوب کننده و انواع صابون ها و..... محسوب می شود. رطوبت عامل مهم نرمی و شفافیت پوست و مو بوده و گلیسیرین یکی از بهترین جاذب های رطوبت در طبیعت بشمار می رود. به علت همین ویژگی خاص رطوبت پذیری، از آن به عنوان ماده ای بسیار عالی در کرم ها و دیگر محصولات آرایشی بهداشتی بهره می برند. گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو، شیرین و اندکی گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می کند و گرانروی بالایی دارد. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می شود. اما در حلال های آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و...... حل نمی شود. بیشتر ترکیباتی که در آب با الکل حل نمی شوند، در گلیسیرین محلول هستند. منبع اصلی گلیسیرین بافت چربی جانوران و گیاهان است. منبع عمده تهیه گلیسیرین، تولید آم از واکنش صابونی شدن است. در فرآیند صابونی شدن، چربی با قلیا وارد واکنش شده و صابون و گلیسیرین را تولید می کند و بعد از جداسازی و تقطیر، گلیسیرین بدست می آید. گلیسیرین در چربی ها بصورت ترکیب با اسید پالمتیک، اسید استئاریک، اسید اولئیک است. گلیسیرین همچنین در زرده تخم مرغ هم وجود دارد. در مغز انسان، گلیسیرین بصورت منو گلیسیریک وجود دارد.

گلیسیرین هنگامی که با پوست تماس پیدا می کند، موجب جذب رطوبت در لایه بالایی شده که این عمل مانع خشک شدن پوست می شود. در واقع گلیسیرین رطوبت را به سطح پوست انتقال می دهد، ممکن است این رطوبت را از محیط بگیرد اما هنگامی که در یک محیط خشک قرار داشته باشیم گلیسیرین رطوبت لازم را از لایه های عمیق تر پوست بیرون کشیده و آن را به سطح پوست می رساند. در حالیکه این ماده رطوبت لازمه پوست را حفظ می کند، می تواند باعث کاهش آب رسانی در لایه های عیمق تر پوست شود، این واکنش به علت خواص هیدروژیکی گلیسیرین ، که به آن اجازه می دهد تا رطوبت را از منابع دیگر جذب کند. برای رفع این مشکل می توان گلیسیرین را همراه با چربی مانند موم زنبور یا یک روغن چرب که مانع تبخیر رطوبت از سطح پوست می شود رفع کرد. گلیسیرین همچنین در کاهش مشکلات بهداشتی از جمله دردهای پوستی و یبوست مفید است.

 گلیسیرین

کاربرد گلیسیرین

التهاب مضر پوست: گلیسیرین ممکن است به کاهش مشکلات پوستی ناخوشایند، مانند بثورات پوشک، خارش و سوزش پوست، خواص ضد التهابی آن کمک کند.

فشار بیش از حد داخل جمجمه: بعضی از پزشکان گلیسرول را به صورت داخل وریدی تجویز می کنند تا به کاهش فشار داخل جمجمه کمک کنند، که ممکن است در مواردی مانند سکته مغزی، مننژیت و انسفالیت ایجاد شود.

یبوست: گلیسیرین ممکن است به کاهش یبوست کمک کند، زیرا در هنگام استفاده از آن به عنوان یک شیاف، آب به داخل روده بزرگ و راست روده تبدیل می شود.

از دست دادن آب بدن: گلیسیرین ممکن است در زمان ابتلا به اسهال و استفراغ به بدن کمک کند

فشار چشم: مکمل های گلیسیرین خوراکی ممکن است به کاهش فشار چشم بیش از حد ناشی از اختلالات چشم مانند گلوکوم کمک کنند.

تاثیرات گلیسیرین بر پوست

جلوگیری از خشکی پوست

نرم کردن پوست های خشک

روشن سازی پوست بازوها

قوی سازی پوست در برابر التهاب

برطرف سازی زبری پوست

حفظ رطوبت پوست

درمان ترک پاشنه

تقویت لب ها

درمان زخم دهان

بهبود اگزما

تقویت سازی ناخن ها

پیشگیری از خشکی و وزی مو

متعادل سازی سطح ph پوست

پاکسازی پوست

 گلیسیرین

منابع طبیعی تولید گلیسیرین

چربی های حیوانی: گلیسیرین را می توان با مخلوط کردن حیوانات با چربی به دست آورد. این فرایند مولکول تری گلیسیرید را که حاوی زنجیره های چرب اسید و گلیسرول است، تجزیه می کند. این یک روش است که معمولاهنگام ساخت صابون و شمع استفاده می شود، به همین دلیل است که گلیسیرین به عنوان فرآورده های جانبی این مواد شناخته می شود.

سبزیجات: برای جایگزینی گلیسیرین مبتنی بر حیوان می توان یکی از چربی های گیاهی مانند آنهایی از روغن نخل یا روغن نارگیل بدست می آید استفاده کرد. فرایند استخراج گلیسرول از چربی های گیاهی نسبتا مشابه با فرایند انجام شده در چربی های حیوانی است. یک فرم مصنوعی از گلیسیرین وجود دارد که یک محصول جانبی نفت می باشد، زمانی که قصد خرید گلیسیرین را دارید باید به این نکته توجه داشته باشید که حتما از منابع طبیعی تولید شده باشد. شکی نیست که گلیسیرین یکی از مفیدترین ترکیبات طبیعی است. توانایی آن برای کمک به قفل کردن رطوبت در پوست، یکی از مزایای مطلوب آن است. به همین دلیل است که معمولا در صابون ها، خمیر دندان ها، لوسیون ها، کرم ها و دیگر محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. گلیسیرین هنگامی که در آب و هوای مناسب استفاده می شود همچنین می تواند با رطوبت از هوا به موهای شما بهبود بخشیده شود.

قیمت خرید و فروش گلیسیرین

در صنعت تولید محصولات پوست و مو گلیسیرین به عنوان ماده اولیه بسیار کاربرد دارد. از همین رو کیمیا تهران اسید محصول گلیسیرین را به بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در بازار عرضه می کند، جهت دریافت قیمت روز محصول می توانید با بخش فروش شرکت تماس حاصل فرمایید.

بسته بندی گلیسیرین

کیمیا تهران اسید محصول گلیسیرین را در گالن های 20 لیتری و بشکه های 250 کیلوگرمی عرضه می کند.

 گلیسیرین

گلیسیرین و مو

در سالیان اخیر با انجام تحقیقات گسترده بر روی خواص گلیسیرین این ماده به عنوان یک ضرورت در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو مطرح شد.گلیسیرین سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که به عنوان جاذب رطوبت طبیعی عمل کرده و تمام مشکلات مو را درمان می کند. گلیسیرین تاثیر بسیاری در نرم کردن عمیق پوست سر، جلوگیری از شکنندگی مو و توقف فری نا خواسته مو دارد.

گلیسیرین در ترکیب با برخی مواد دیگر می تواند درمانگر بسیاری از مشکلات مو باشد، برخی از این ترکیب ها در ذیل شرح داده شده است.

ترکیب روغن کرچک با گلیسیرین برای موهای خشک:

اگر موهای خشکی دارید برای درمان این معظل ترکیب روغن کرچک و گلیسیرین را تجربه کنید، تا اثر بخشی بالای آن را بر روی موهای خود احساس کنید. بر انجام این کار مقدار مساوی از دو ماده را با هم مخلوط کرده و کف سر و موهایتان بمالید و نیم ساعت بعد موهایتان را بشوئید. این کار رابصورت ماهانه انجام دهید تا از مرطوب شدن کافی موهای خود اطمینان حاصل کنید.

عسل با گلیسیرین برای مو فر:

ترکیب فوق العاده موثر در مراقبت از مو محسوب می شود. برای رفع کردن موی فر ناخواسته یک قاشق چای خوری گلیسیرین را با دو قاشق غذا خوری عسل مخلوط کرده و روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب سرد شستشو دهید. استفاده ماهانه از این روش به شما کمک می کند از شر موهای فر خلاص شوید.

درمان شوره سر با سرکه سیب و گلیسیرین:

مخلوط سرکه با گلیسیرین را به خوبی با موهایتان ماساژ داده و آبکشی کرده، این کار را بصورت ماهانه جهت جلوگیری از برگشت شوره سر انجام دهید.

گلیسیرین با روغن بادام رفع شکنندگی مو:

روشی بسیار قدیمی بوده که بانوان برای تقویت موهای خود از آن بهره می گرفته اند، بدین صورت که یک قاشق غذا خوری روغن بادام را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده و روی تمام پوست کف سر و موهایتان بمالید بعد از چند دقیقه با آب سرد پاک کنید. این کار را ماهانه برای جلوگیری از شکنندگی مو استفاده کنید.

روغن زیتون و گلیسیرین جلوگیری از ریزش مو:

روغن زیتون یکی از روش های بسیار عالی برای تقویت مو می باشد. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده، سپس روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب ولرم شست و شو دهید.

مضرات گلیسیرین

گلیسیرین خالص پوست را خشک می‌کند، اگر شما در آب‌و‌ هوای خیلی خشک از گلیسیرین خالص استفاده کنید. مواد موجود در گلیسیرین رطوبت را از لایه‌های عمیق پوست بیرون می‌کشد و به سطح پوست می‌آورد و در نتیجه این رطوبت با آمدن روی سطح پوست بخار می‌شود و در نهایت پوست خشک‌تر به‌جا می‌ماند. اما در کرم‌های حاوی گلیسیرین، نوعی افزودنی اضافه می‌کنند تا آب و رطوبت از دست نرود و در نتیجه پوست، رطوبت خود را حفظ کند. اگر می‌خواهید از گلیسیرین خالص استفاده کنید بهتر است آن را با آب رقیق کنید.

مقالات مرتبط Related Articles

پرمنگنات پتاسیم

,سابقا به آن پرمنگنات و پتاس هم می گفتند. پرمنگات یک ماده اکسنده بسیار قوی است. در آب نیز محلول است و محلولی به رنگ ارغوانی تولید می کند که از تبخیر آن بلورهای منشوری و درخشان به رنگ ارغوانی بسیار تیره ( مایل به سیاه ) برجای می ماند. در این ترکیب منگنز با عدد اکسایش 7+ حضور دارد. این ماده با گلسیرین واکنش شدیدی می دهد، هیچگاه این دو ماده را کنار هم انبار نکرده و روی یکدیگر نریزید. پرمنگنات پتاسیم ماده ای به صورت بلورهای سوزنی بسیار کوچک ارغوانی رنگ می باشد. این ماده بی بو و محلول در آب می باشد. و جز مواد شیمیایی پر مصرف در صنایع شیمیایی می باشد و به عنوان عامل آندی کردن و اکسنده بسیار قوی بکار می رود. مواد اولیه جهت تولید پرمنگنات پتاسیم: هیدروکسید پتاسیم ، کلرات پتاسیم ، دی اکسید منگنز این ماده به عنوان معرف آزمایشگاهی و همچنین به عنوان عامل سفید کننده مورد استفاده قرار می گیرد. جز ئیات روش تولید: کوره مافل ( کوره چینی پزی ) مخزن واکنش ظرف گاز دی اکسید کربن پمپ خلا ابتدا کلرات پتاسیم و هیدروکسید پتاسیم را بصورت بسیار ریز و نرم آسیاب می کند و توسط کوره مافل بصورت مذاب در می آورند. دی اکسید منگنز را هم بصورت پودر در آورده و تدریجا به مواد ذوب شده اضافه می کنند، در حالیکه پیوسته آن را بهم می زنند. حرارت دادن را ادامه می دهند تا مواد سخت شده و توده سبز رنگ تیره را بوجود آورد. در خصوص سنگ معدن منگنزی که حاوی سیلیکای اضافی می باشد، در اثر افزودن آهک زنده به مخلوط مذاب آن را از بین می برند. سرانجام توده ذوب شده را توسط آب داغ شستشو داده و فیلتر می کنند. گاز دی اکسید کربن را از میان محلول منگنز عبور داده، تا زمانیکه اگر یک قطره از آن را بر روی کاغذ فیلتر قرار دهند رنگ ارغوانی پدید آید و اثری از رنگ سبز نباشد. این حالت نشان دهنده این است که منگنات پتاسیم بطور کامل تبدیل به پرمنگنات پتاسیم شده است. محلول داغ را جهت خارج کردن رسوب دی اکسید منگنز که مجددا در سنگ معدن مورد استفاده قرار می گیرد، فیلتر می کنند. محلول تصفیه شده را حرارت می دهند تا شروع به متبلور شدن گردد.بلورهای پرمنگنات پتاسیم را بوسیله پمپ خلا جدا می نمایند. این بلورها را در دمای 80 درجه سانتی گراد توسط خشک کن خشک می کنند. برای پالایش و تصفیه بلورها، آنها را توسط آب متبلور می نمایند. سپس آن را در خلا و بر روی سولفات کلسیم خشک می کنند. ,پرمنگنات پتاسیم - پرمنگنات پتاسیم و گلیسیرین - پرمنگنات پتاسیم چیست - پرمنگنات پتاسیم برای عفونت - قیمت پرمنگنات پتاسیم - پتاسیم پرمنگنات - فروش پرمنگنات پتاسیم - کاربرد پرمنگنات در پزشکی - پرمنگنات برای واژن - پرمنگنات - پتاسیم - گلیسیرین-پتاسیم چیستکلمات کلیدی :

گلیسیرین

,گلیسرول شیرین، شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب گیر، آب از دست داده به آلدئید دود کننده با بوی بد که مخاط را بشدت آزار می دهد تبدیل می شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول 3 گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می باشد. گلیسرول در طبیعت بیشتر بصورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می سازد. گلسیرین از اجزا تشکیل دهنده بسیاری از شامپوها، کرم ها، لوسیون های مرطوب کننده و انواع صابون ها و..... محسوب می شود. رطوبت عامل مهم نرمی و شفافیت پوست و مو بوده و گلیسیرین یکی از بهترین جاذب های رطوبت در طبیعت بشمار می رود. به علت همین ویژگی خاص رطوبت پذیری، از آن به عنوان ماده ای بسیار عالی در کرم ها و دیگر محصولات آرایشی بهداشتی بهره می برند. گلیسیرین مایعی زلال، بی رنگ، بدون بو، شیرین و اندکی گرم است. در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می کند و گرانروی بالایی دارد. گلیسیرین به هر نسبتی در آب و اتانول حل می شود. اما در حلال های آلی مانند کلروفرم، اتر، بنزن و...... حل نمی شود. بیشتر ترکیباتی که در آب با الکل حل نمی شوند، در گلیسیرین محلول هستند. منبع اصلی گلیسیرین بافت چربی جانوران و گیاهان است. منبع عمده تهیه گلیسیرین، تولید آم از واکنش صابونی شدن است. در فرآیند صابونی شدن، چربی با قلیا وارد واکنش شده و صابون و گلیسیرین را تولید می کند و بعد از جداسازی و تقطیر، گلیسیرین بدست می آید. گلیسیرین در چربی ها بصورت ترکیب با اسید پالمتیک، اسید استئاریک، اسید اولئیک است. گلیسیرین همچنین در زرده تخم مرغ هم وجود دارد. در مغز انسان، گلیسیرین بصورت منو گلیسیریک وجود دارد. گلیسیرین هنگامی که با پوست تماس پیدا می کند، موجب جذب رطوبت در لایه بالایی شده که این عمل مانع خشک شدن پوست می شود. در واقع گلیسیرین رطوبت را به سطح پوست انتقال می دهد، ممکن است این رطوبت را از محیط بگیرد اما هنگامی که در یک محیط خشک قرار داشته باشیم گلیسیرین رطوبت لازم را از لایه های عمیق تر پوست بیرون کشیده و آن را به سطح پوست می رساند. در حالیکه این ماده رطوبت لازمه پوست را حفظ می کند، می تواند باعث کاهش آب رسانی در لایه های عیمق تر پوست شود، این واکنش به علت خواص هیدروژیکی گلیسیرین ، که به آن اجازه می دهد تا رطوبت را از منابع دیگر جذب کند. برای رفع این مشکل می توان گلیسیرین را همراه با چربی مانند موم زنبور یا یک روغن چرب که مانع تبخیر رطوبت از سطح پوست می شود رفع کرد. گلیسیرین همچنین در کاهش مشکلات بهداشتی از جمله دردهای پوستی و یبوست مفید است.  گلیسیرین گلیسیرین چیست,التهاب مضر پوست: گلیسیرین ممکن است به کاهش مشکلات پوستی ناخوشایند، مانند بثورات پوشک، خارش و سوزش پوست، خواص ضد التهابی آن کمک کند. فشار بیش از حد داخل جمجمه: بعضی از پزشکان گلیسرول را به صورت داخل وریدی تجویز می کنند تا به کاهش فشار داخل جمجمه کمک کنند، که ممکن است در مواردی مانند سکته مغزی، مننژیت و انسفالیت ایجاد شود. یبوست: گلیسیرین ممکن است به کاهش یبوست کمک کند، زیرا در هنگام استفاده از آن به عنوان یک شیاف، آب به داخل روده بزرگ و راست روده تبدیل می شود. از دست دادن آب بدن: گلیسیرین ممکن است در زمان ابتلا به اسهال و استفراغ به بدن کمک کند فشار چشم: مکمل های گلیسیرین خوراکی ممکن است به کاهش فشار چشم بیش از حد ناشی از اختلالات چشم مانند گلوکوم کمک کنند. تاثیرات گلیسیرین بر پوست جلوگیری از خشکی پوست نرم کردن پوست های خشک روشن سازی پوست بازوها قوی سازی پوست در برابر التهاب برطرف سازی زبری پوست حفظ رطوبت پوست درمان ترک پاشنه تقویت لب ها درمان زخم دهان بهبود اگزما تقویت سازی ناخن ها پیشگیری از خشکی و وزی مو متعادل سازی سطح ph پوست پاکسازی پوست  گلیسیرین کاربرد گلیسیرین,چربی های حیوانی: گلیسیرین را می توان با مخلوط کردن حیوانات با چربی به دست آورد. این فرایند مولکول تری گلیسیرید را که حاوی زنجیره های چرب اسید و گلیسرول است، تجزیه می کند. این یک روش است که معمولاهنگام ساخت صابون و شمع استفاده می شود، به همین دلیل است که گلیسیرین به عنوان فرآورده های جانبی این مواد شناخته می شود. سبزیجات: برای جایگزینی گلیسیرین مبتنی بر حیوان می توان یکی از چربی های گیاهی مانند آنهایی از روغن نخل یا روغن نارگیل بدست می آید استفاده کرد. فرایند استخراج گلیسرول از چربی های گیاهی نسبتا مشابه با فرایند انجام شده در چربی های حیوانی است. یک فرم مصنوعی از گلیسیرین وجود دارد که یک محصول جانبی نفت می باشد، زمانی که قصد خرید گلیسیرین را دارید باید به این نکته توجه داشته باشید که حتما از منابع طبیعی تولید شده باشد. شکی نیست که گلیسیرین یکی از مفیدترین ترکیبات طبیعی است. توانایی آن برای کمک به قفل کردن رطوبت در پوست، یکی از مزایای مطلوب آن است. به همین دلیل است که معمولا در صابون ها، خمیر دندان ها، لوسیون ها، کرم ها و دیگر محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود. گلیسیرین هنگامی که در آب و هوای مناسب استفاده می شود همچنین می تواند با رطوبت از هوا به موهای شما بهبود بخشیده شود. منابع طبیعی تولید گلیسیرین,در صنعت تولید محصولات پوست و مو گلیسیرین به عنوان ماده اولیه بسیار کاربرد دارد. از همین رو کیمیا تهران اسید محصول گلیسیرین را به بهترین کیفیت و قیمت رقابتی در بازار عرضه می کند، جهت دریافت قیمت روز محصول می توانید با بخش فروش شرکت تماس حاصل فرمایید. قیمت خرید و فروش گلیسیرین,کیمیا تهران اسید محصول گلیسیرین را در گالن های 20 لیتری و بشکه های 250 کیلوگرمی عرضه می کند.  گلیسیرینبسته بندی گلیسیرین,در سالیان اخیر با انجام تحقیقات گسترده بر روی خواص گلیسیرین این ماده به عنوان یک ضرورت در تولید محصولات مراقبتی پوست و مو مطرح شد.گلیسیرین سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمندی است که به عنوان جاذب رطوبت طبیعی عمل کرده و تمام مشکلات مو را درمان می کند. گلیسیرین تاثیر بسیاری در نرم کردن عمیق پوست سر، جلوگیری از شکنندگی مو و توقف فری نا خواسته مو دارد. گلیسیرین در ترکیب با برخی مواد دیگر می تواند درمانگر بسیاری از مشکلات مو باشد، برخی از این ترکیب ها در ذیل شرح داده شده است. ترکیب روغن کرچک با گلیسیرین برای موهای خشک: اگر موهای خشکی دارید برای درمان این معظل ترکیب روغن کرچک و گلیسیرین را تجربه کنید، تا اثر بخشی بالای آن را بر روی موهای خود احساس کنید. بر انجام این کار مقدار مساوی از دو ماده را با هم مخلوط کرده و کف سر و موهایتان بمالید و نیم ساعت بعد موهایتان را بشوئید. این کار رابصورت ماهانه انجام دهید تا از مرطوب شدن کافی موهای خود اطمینان حاصل کنید. عسل با گلیسیرین برای مو فر: ترکیب فوق العاده موثر در مراقبت از مو محسوب می شود. برای رفع کردن موی فر ناخواسته یک قاشق چای خوری گلیسیرین را با دو قاشق غذا خوری عسل مخلوط کرده و روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب سرد شستشو دهید. استفاده ماهانه از این روش به شما کمک می کند از شر موهای فر خلاص شوید. درمان شوره سر با سرکه سیب و گلیسیرین: مخلوط سرکه با گلیسیرین را به خوبی با موهایتان ماساژ داده و آبکشی کرده، این کار را بصورت ماهانه جهت جلوگیری از برگشت شوره سر انجام دهید. گلیسیرین با روغن بادام رفع شکنندگی مو: روشی بسیار قدیمی بوده که بانوان برای تقویت موهای خود از آن بهره می گرفته اند، بدین صورت که یک قاشق غذا خوری روغن بادام را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده و روی تمام پوست کف سر و موهایتان بمالید بعد از چند دقیقه با آب سرد پاک کنید. این کار را ماهانه برای جلوگیری از شکنندگی مو استفاده کنید. روغن زیتون و گلیسیرین جلوگیری از ریزش مو: روغن زیتون یکی از روش های بسیار عالی برای تقویت مو می باشد. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را با یک قاشق چای خوری گلیسیرین مخلوط کرده، سپس روی پوست کف سرتان بمالید و بعد از نیم ساعت با آب ولرم شست و شو دهید. گلیسیرین و مو,گلیسیرین خالص پوست را خشک می‌کند، اگر شما در آب‌و‌ هوای خیلی خشک از گلیسیرین خالص استفاده کنید. مواد موجود در گلیسیرین رطوبت را از لایه‌های عمیق پوست بیرون می‌کشد و به سطح پوست می‌آورد و در نتیجه این رطوبت با آمدن روی سطح پوست بخار می‌شود و در نهایت پوست خشک‌تر به‌جا می‌ماند. اما در کرم‌های حاوی گلیسیرین، نوعی افزودنی اضافه می‌کنند تا آب و رطوبت از دست نرود و در نتیجه پوست، رطوبت خود را حفظ کند. اگر می‌خواهید از گلیسیرین خالص استفاده کنید بهتر است آن را با آب رقیق کنید. مضرات گلیسیرین

کاربرد پرمنگنات پتاسیم در از بین بردن عفونت

,این ماده توانایی از بین بردن ترکیبات آلی از جمله میکروب ها و باکتری ها و عوامل بیماری زا را دارد به همین جهت در علم پزشکی و دام پزشکی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. از محلول پرمنگنات پتاسیم با غلظت مشخص برای ضد عفونی کردن زخم ها و جلوگیری از عفونی شدن استفاده می کنند. نکته قابل توجه این استکه اگر غلظت محلول بیش از حد باشد سبب آسیب رساندن به بافت های اطراف زخم خواهد شد. ترکیب معدنی که در گذشته به آن پرمنگنات و پتاس گفته می شد. این ماده در آب محلول بوده و رنگ ارغوانی تولید می کند که از تبخیر آن بلورهای منشوری و درخشان بجای می ماند. به دلیل خواص اکسید کنندگی بسیار این ماده و دلیل دیگر اینکه پرمنگنات پتاسیم در فرایندها محصول فرعی سمی تولید نمی کند کاربردهای متععدی دارد که به آنها به تفصیل پرداخته می شود. صنعت سینما : پرمنگنات در رسانه های نمایشی جهت کهنه کردن البسه مورد استفاده قرار می گیرد. خاصیت اکسید کنندگی این ماده باعث می شود که پارچه ها، طناب، چوب ها و شیشه ها بیش از صد سال قدیمی تر از آنچه هستند به نظر می رسد. ضد عفونی کننده : خاصیت اکسید کنندگی پرمنگنات پتاسیم این ماده را به عنوان یک ضد عفونی کننده معرفی می کند. از محلول رقیق شده آن برای درمان زخم و عفونت قارچی استفاده می کنند. تصفیه آب : حذف کننده آهن، هیدروژن سولفید و فسفر از آب آشامیدنی پرورش آبزیان : بسیاری از بیماری ماهیان بصورت عفونت های خارجی بروز می کند و در صورت عدم درمان و کنترل مناسب منجر به مرگ آنها خواهد شد. بهره گیری از پتاسیم پرمنگنات بصورت کارآمد می تواند بسیاری از بیماری ها، انگل و عوامل قارچی را پیش از آنکه بصورت عفونت بروز کند کنترل نماید. ریشه کن کردن کامل این عوامل تهدید کننده سلامت آبزیان نیاز به استفاده از آنتی بیوتیک دارد. از آنجایی که تهیه آنتی بیوتیک هزینه های بسیاری دارد، جایگزین کردن این ماده شیمیایی می تواند کارایی اقتصادی بیشتری داشته باشد. در صورتی که در مراحل آغازین شیوع بیماری از پرمنگنات استفاده شود به سرعت عوامل بیماری را حذف کرده و دیگر نیازی به صرف هزینه های گزاف برای خرید آنتی بیوتیک متحمل شد. پرمنگنات پتاس عامل اکسیداسیون کننده ای که برای مدت طولانی است که در صنعت آبزی پروری مورد استفاده قرار گرفته می شود. در آب های سیستم های بیمار و از جمله لوله کشی مورد مصرف می باشد، یک اکسید کننده قوی از منظر شیمیایی قادر است ارگانیسم های آلی آب را از بین ببرد. نکته قابل توجه در استفاده از این ماده اینکه نمی تواند ارگانیسم های مطلوب و غیر مطلوب را از یک دیگر تشخیص دهد، در چنین شرایطی باید روش استفاده به گونه ای باشد که بیشترین سود و کمترین خسارت را به دنبال داشته باشد. مطالب بسیاری در زمینه بهره گیر از پرمنگنات پتاسیم در سیستم های آب شیرین موجود می باشد، اما کمبودهایی در زمینه اثر این ماده بر سیستم های دریایی شناخته شده است. پرورش دهندگان این حوزه می توانند مقاومت ماهیان را با زیر نظر گرفتن واکنش آبزیان در هنگام استفاده از این ماده در دوره درمان ارزیابی کنند. وجود مواد آلی در استخرها خنثی کننده اثر پرمنگنات پتاسیم می باشد، بنابراین باید در استخرها و سیستم هایی که تجمع اینگونه مواد زیاد می باشد مقدار پرمنگنات را افزایش داده تا موثر واقع شود. شیمی آلی : بارزترین کاربرد پرمنگنات پتاسیم بهره گیری از آن به عنوان واکنشگر در سنتز برخی مواد آلی به روش اکسایش می شود. پرمنگنات و عفونت

پتاسیم چیست

,ما حداقل به 100 میلی گرم از پتاسیم برای حمایت و پشتیبانی از فرایندهای کلیدی بدن در روز نیاز داریم. مصرف کافی پتاسیم با کاهش 20درصدی از مرگ و میرهای ناشی از علل مختلف، کاهش خطر ابتلا به سکته، کاهش فشار خون، محافظت در برابر از دست دادن توده عضلانی، کاهش تشکیل سنگ کلیه مرتبط است. عملکرد اصلی و ابتدایی پتاسیم در بدن شامل تنظیم تعادل مایعات و کنترل فعالیت الکتریکی قلب و سایر عضلات است. همانطور که می دانید پتاسیم یک الکترولیت است که با اثرات سدیم در بدن مقابله می کند و به حفظ و نگهداری فشار خون در حد سالم کمک می نماید. این ماده همچنین برای حفظ تعادل اسید و باز در بدن ضروری است. مصرف پایین پتاسیم با پرفشاری خون و بیماری های قلبی-عروقی مرتبط است. بیشتر افراد می دانند که مصرف اندک سدیم برای کاهش فشار خون ضروری است اما از این نکته غافل هستند که مصرف کافی پتاسیم برای ایجاد تعادل سدیم در بدن و کاهش فشار خون الزامی است. افزایش مصرف پتاسیم به همراه کاهش دریافت سدیم برای تغییر سدیم برای تغییر در فشار خون فرد و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی لازم است.پتاسیم,پرمنگنات پتاسیم - پرمنگنات پتاسیم و گلیسیرین - پرمنگنات پتاسیم چیست - پرمنگنات پتاسیم برای عفونت - قیمت پرمنگنات پتاسیم - پتاسیم پرمنگنات - فروش پرمنگنات پتاسیم - کاربرد پرمنگنات در پزشکی - پرمنگنات برای واژن - پرمنگنات - پتاسیم - گلیسیرین-پتاسیم چیستکلمات کلیدی

قیمت پرمنگنات پتاسیم

,پرمنگنات پتاسیم - پرمنگنات پتاسیم و گلیسیرین - پرمنگنات پتاسیم چیست - پرمنگنات پتاسیم برای عفونت - قیمت پرمنگنات پتاسیم - پتاسیم پرمنگنات - فروش پرمنگنات پتاسیم - کاربرد پرمنگنات در پزشکی - پرمنگنات برای واژن - پرمنگنات - پتاسیم - گلیسیرین-پتاسیم چیستکلمات کلیدی :

فروش پرمنگنات پتاسیم

,پرمنگنات پتاسیم یک اکسید کننده قوی می باشد که در واکنش های شیمیایی به عنوان عامل اکسیدکننده استفاده می شود. نام آیوپاک آن پتاسیم پرمنگنات می باشد. شکل آن منشوری، جامد، به رنگ ارغوانی، محلول آبی آن به رنگ صورتی و ترکیبی بدون بو می باشد. پرمنگنات پتاسیم کاربردهایی مانند ضد عفونی کنندگی، در تصفیه آب های آشامیدنی، جهت تولید کوکائین دارد.نگاه کلی به پرمنگنات پتاسیم :,پرمنگنات پتاسیم - پرمنگنات پتاسیم و گلیسیرین - پرمنگنات پتاسیم چیست - پرمنگنات پتاسیم برای عفونت - قیمت پرمنگنات پتاسیم - پتاسیم پرمنگنات - فروش پرمنگنات پتاسیم - کاربرد پرمنگنات در پزشکی - پرمنگنات برای واژن - پرمنگنات - پتاسیم - گلیسیرین-پتاسیم چیستکلمات کلیدی :

محصولات مرتبط Related products